Masaj terapeutic

Fotoliu de masaj Inada medical

Viata agitata de zi cu zi, mentinerea pozitiei ortostatice pentru un timp indelungat, sau dinpotriva statul prelungit la birou ne influenteaza atat postura cat si musculatura. Cea mai afectata este musculatura paravertebrala de la nivelul coloanei vertebrale cervico-dorso-lombare, predominant coloana cervicala si musculatura gatului si umerilor. Fotoliul de masaj este proiectat special pentru relaxarea musculaturii paravertebrale, fiind foarte indicat in patologia reumatismala a coloanei vertebrale, scade tensiunea din zona umerilor si detensioneaza intregul corp.

Este indicat de asemenea in cazul patologiilor vasculare pentru cei cu afectiuni circulatorii, fotoliul avand si functie de incalzire. De asemenea, este indicat in cazul intoarcerii venoase, putand reduce patologia inflmatorie vasculara de la nivelul membrelor inferioare, cum este cazul varicelor hidrostatice.

De asemena, prin cele 2 programe de stretching detensioneaza musculatura de la nivelul coloanei vertebrale si musculaturii abdominale.