Sustinatorii plantari personalizati

Sustinatorii plantari personalizati sunt materiale de suport terapeutic realizati din materiale de inlata calitate, flexibili si pot fi introdusi cu usurinta in incaltamintea folosita in mod regulat. Sustinatorii plantari sunt recomandati pentru:

  • Prevenire : prevenirea deficientelor posturale este recomandata inca din copilarie, asigurand o postura corecta si echilibru in miscare pe toata durata dezvoltarii copiilor si adolescentilor.
  • Terapeutic: in cazul diferitelor malformatii/traume, talpa piciorului are nevoie de stimulare pentru a imbunatati circulatia sangvina si tonusul muscular.
  • Sportivi: fie ca practicati un sport pentru intretinere sau sunteti profesionisti, sustinatorii plantari asigura un control mai bun al miscarilor, amortizarea optima a sprijinului pe sol si o prestatie sportiva imbunatatita pentru a preveni traume muscaulare sau osoase.
  • Sanatate: sustinatorii plantari nu sunt recomandati doar pentru corectarea posturii, pentru diferitele deficiente de la nivelul piciorului, ci si pentru imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice de la nivelul piciorului, fiind recomandat chiar si femeilor insarcinate, care pot dobandi probleme posturale, prin modificarea centrului de greutate.
  • Eleganta: sustinatorii plantari pot fi personalizati, de aceea nu trebuie sa renuntati la incaltamintea preferata, ei putand fi confectionati de grosimi reduse, care pot fi introdusi chiar si in sandale.